On-line chat:
 • Boilere electrice

  Boilere electrice

  Boilerele electrice industriale sunt reprezentate într-o gamă variată de produse. Utilizatorii industriali sau comunali găsesc rezervoarele cu încălzire electrică pentru apă caldă potrivite nevoilor speciale, începând cu modelele ECO cu execuție economică, până la cele cu schimbător termic încorporat.

 • Boilere indirecte

  BOILERE INDIRECTE

  Boilerele indirecte sunt oferite într-o varietate completă. Fie vorba de pompe de căldură, de cazane pe gaz ori de sisteme solare, aici găsiți rezervoare de ACM potrivite diverselor nevoi.

 • Rezervoare PUFER

  REZERVOARE PUFER

 • Colectoare soare

  COLECTOARE SOLARE

  Utilizarea colectoarelor solare cu tuburi vidate sau celor plan prezintă la rândul ei anumite avantaje. La nivel anual, colectoarele solare cu tuburi vidate colectează mai eficient energia solară, însă - în același timp - pot fi mai sensibile la factorii de mediu. Operabilitatea mai facilă și perioada de garanție acordată la colectoarele solare plan contribuie la succesul lor continuu.

 • SISTEME SOLARE

  Sistemele solare conțin toate elementele importante necesare valorificării energiei solare. Conductele de țeavă, materialele izolante și alte elemente de legătură variază de la caz la caz, ele nefiind incluse în seturile oferite.

Accesorii colectoare solare


Aici puteti sa descarcati datele tehnice pentru accesorii colectoare solareColector Solar Structura de rezistenta pentru colector plan Organe de racoarde pentru colector plan Grup pompareSupapa de schimbator motorizat Supapa de amestecare Aut. Aerisitor solar cu robinet de bila Aerisitor manual solar


Cruce din alama Cruce din alama Teaca de imersiune Profil cu aerisire

Filetat de inchidere Aljonja Racord filetat Cot

Inel de taiat
Robinet de bila solar cu brate
Robinet de bila solar
Supapa de retinere solar

Vas de expansiune Solar Vas de expansiune ACM Vas de expansiune incalzire Lichid rezistent la ger