On-line chat:
 • Boilere electrice

  Boilere electrice

  Boilerele electrice industriale sunt reprezentate într-o gamă variată de produse. Utilizatorii industriali sau comunali găsesc rezervoarele cu încălzire electrică pentru apă caldă potrivite nevoilor speciale, începând cu modelele ECO cu execuție economică, până la cele cu schimbător termic încorporat.

 • Boilere indirecte

  BOILERE INDIRECTE

  Boilerele indirecte sunt oferite într-o varietate completă. Fie vorba de pompe de căldură, de cazane pe gaz ori de sisteme solare, aici găsiți rezervoare de ACM potrivite diverselor nevoi.

 • Rezervoare PUFER

  REZERVOARE PUFER

 • Colectoare soare

  COLECTOARE SOLARE

  Utilizarea colectoarelor solare cu tuburi vidate sau celor plan prezintă la rândul ei anumite avantaje. La nivel anual, colectoarele solare cu tuburi vidate colectează mai eficient energia solară, însă - în același timp - pot fi mai sensibile la factorii de mediu. Operabilitatea mai facilă și perioada de garanție acordată la colectoarele solare plan contribuie la succesul lor continuu.

 • SISTEME SOLARE

  Sistemele solare conțin toate elementele importante necesare valorificării energiei solare. Conductele de țeavă, materialele izolante și alte elemente de legătură variază de la caz la caz, ele nefiind incluse în seturile oferite.

Rezervoare racitoare

Seria ARV \ ARO

Dotate cu bazin intern zincat la cald, rezervoarele din gama ARV/ARO Heizer sunt recomandate la instalatiile de racire cu lichid, atat proiectantilor cat si consumatorilor finali.
Prin asigurarea unei temperaturi constante a apei, rezervoarele ARV/ARO Heizer ofera solutia optima pentru instalatiile de climatizare, reducand frecventa de pornire a compresorului.
Temperatura recomandata de  stocare a bazinului este 7-12 °C. Pierderea minimala de caldura este garantata de izolatia cu poliuretan flexibil la modelele cu capacitate de 100-1000 litri, cu invelis izolant din aluminiu cu functie de bariera de vapori. La modelele cu capacitate de 1500-5000 litri, garantia izolatiei optime e data de materialul izolant din polietilen flexibil, cu invelis extern din PVC(SKAY).

Diferente dintre seria ARV si seria ARO:
seriile ARV: rezervoare cu montare verticala la instalatii de racire cu lichid, pentru asigurarea nivelului optim de structurare a lichidului
seriile ARO: rezervoare cu montare orizontala, pentru incaperi joaseDownload ARV/ARO