On-line chat:
 • Boilere electrice

  Boilere electrice

  Boilerele electrice industriale sunt reprezentate într-o gamă variată de produse. Utilizatorii industriali sau comunali găsesc rezervoarele cu încălzire electrică pentru apă caldă potrivite nevoilor speciale, începând cu modelele ECO cu execuție economică, până la cele cu schimbător termic încorporat.

 • Boilere indirecte

  BOILERE INDIRECTE

  Boilerele indirecte sunt oferite într-o varietate completă. Fie vorba de pompe de căldură, de cazane pe gaz ori de sisteme solare, aici găsiți rezervoare de ACM potrivite diverselor nevoi.

 • Rezervoare PUFER

  REZERVOARE PUFER

 • Colectoare soare

  COLECTOARE SOLARE

  Utilizarea colectoarelor solare cu tuburi vidate sau celor plan prezintă la rândul ei anumite avantaje. La nivel anual, colectoarele solare cu tuburi vidate colectează mai eficient energia solară, însă - în același timp - pot fi mai sensibile la factorii de mediu. Operabilitatea mai facilă și perioada de garanție acordată la colectoarele solare plan contribuie la succesul lor continuu.

 • SISTEME SOLARE

  Sistemele solare conțin toate elementele importante necesare valorificării energiei solare. Conductele de țeavă, materialele izolante și alte elemente de legătură variază de la caz la caz, ele nefiind incluse în seturile oferite.

Rezervoare, pufere

SERIA: TRIX

Rezervoarele combinate din gama TRIX sunt rezervoare indirecte solare combinate(rezervor in rezervor)cu schimbator de caldura INOX.

Apa calda destinata consumului menajer se incalzeste in mod indirect, cu ajutorul apei fierbinte din rezervorul de baza.


Download TRIX

SERIA: PUS

Rezervor pufer izolat din otel carbon, pentru sisteme de incalzire.

Rezervorul nu este tratat pe interior, este conceput pentru utilizarea in sisteme de incalzire cu circuit inchis, pentru folosirea lui in sistem de incalzire cu circuit deschis este necesara montarea unui schimbator de caldura.


Download PUS


SERIA: PUW

Rezervor de acumulare izolat din otel carbon, pentru instalatii de incalzire, cu un schimbator de caldura serpentina incorporat prin sudura. Se utilizeaza mai ales in cadrul sistemelor solare, a sistemelor cu pompa de caldura si a celor cu motoare cu gaz.Download PUW


SERIA: PUWD

Rezervor de acumulare - pufer izolat din otel carbon, pentru instalatii de incalzire, cu doua schimbatoare de caldura serpentine incorporate prin sudura. Se utilizeaza mai ales in cadrul sistemelor solare, a sistemelor cu pompa de caldura si a celor pe gaz.Download PUWD


SERIA: TRIS

Rezervor combinat(rezervor in rezervor) pentru producerea ACM in sistem solar si aport la incalzire, utilizabil cu mai multe surse de caldura paralele(ex. cazan pe gaz, cazan pe combustibil solid).

Download TRIS

SERIA: TRIN

Rezervor combinat(rezervor in rezervor) pentru asigurarea ACM si aport la incalzire in sistemele solare, poate functiona cu multiple surse de energie, cum ar fi sistemele de incalzire centrala pe gaz, pe combustibil solid sau cu sistem termosolar.

Seria TRIN este dotat cu doua sau trei schimbatoare de caldura


Download TRIN
SERIA: DUO

Rezervoarele combinate sunt de fapt o imbinare de rezervoare (rezervor in rezervor), folosite in instalatiile de incalzire si asigurarea apei calde menajere(ACM). Pot functiona cu multiple surse de energie, cum ar fi sistemele de incalzire centrala pe gaz, paralel cu cazan pe combustibil solid sau cu sistem termosolar.


Download DUO