On-line chat:
 • Boilere electrice

  Boilere electrice

  Boilerele electrice industriale sunt reprezentate într-o gamă variată de produse. Utilizatorii industriali sau comunali găsesc rezervoarele cu încălzire electrică pentru apă caldă potrivite nevoilor speciale, începând cu modelele ECO cu execuție economică, până la cele cu schimbător termic încorporat.

 • Boilere indirecte

  BOILERE INDIRECTE

  Boilerele indirecte sunt oferite într-o varietate completă. Fie vorba de pompe de căldură, de cazane pe gaz ori de sisteme solare, aici găsiți rezervoare de ACM potrivite diverselor nevoi.

 • Rezervoare PUFER

  REZERVOARE PUFER

 • Colectoare soare

  COLECTOARE SOLARE

  Utilizarea colectoarelor solare cu tuburi vidate sau celor plan prezintă la rândul ei anumite avantaje. La nivel anual, colectoarele solare cu tuburi vidate colectează mai eficient energia solară, însă - în același timp - pot fi mai sensibile la factorii de mediu. Operabilitatea mai facilă și perioada de garanție acordată la colectoarele solare plan contribuie la succesul lor continuu.

 • SISTEME SOLARE

  Sistemele solare conțin toate elementele importante necesare valorificării energiei solare. Conductele de țeavă, materialele izolante și alte elemente de legătură variază de la caz la caz, ele nefiind incluse în seturile oferite.

Boilere indirecte

 

SERIA: AT/AT+

Boilere pentru stocarea ACM, smaltuite interior cu smaltoplast, fara schimbator de caldura.
Presiunea maxima de operare este de 6 bari.
Temperatura maxima de operare este de 80°C.
Garantia oferita: 3 ani.

 

 

 
Download AT/AT


SERIA: Plus

Boiler cu incalzire indirecta pentru prepararea si stocarea ACM, de regula schimbatorul termic se racordeaza hidraulic la o instalatie de incalzire(cazan, rezervor pufer incalzit, sistem solar de incalzire).

Download PLUS
SERIA: AT-F

Modelele ATF sunt ideale pentru functionarea cu boilere pe gaz HEIZER, completate cu schimbator termic exterior, asigurand capacitatea de ACM si la momentele de consum de varf. Rezervorul are flansa pentru curatire, pentru realizarea activitatilor de intretinere periodica.
Download AT-F


SERIA: PLUS-H

Boiler cu incalzire indirecta pentru prepararea si stocarea ACM, schimbatorul de caldura se racordeaza hidraulic - de regula - la un cazan, la rezervor pufer incalzit sau la sistem solar de incalzire. Optional, boilerul se poate echipa cu rezistenta electrica cu termostat pentru incalzire cu energie electrica.


Download PLUS-H

 

 

 


SERIA: S

Boiler indirect pentru prepararea si stocarea ACM, schimbatorul termic este racordat hidraulic - de obicei - la o instalatie de incalzire murala.
Flansa de pe partea superioara a boilerului se poate utiliza si pentru executarea lucrarilor periodice de intretinere-curatire.Download   S


SERIA: SOI

Boiler indirect pentru prepararea ACM, de regula schimbatorul de caldura superior este conectat hidraulic la cazan sau rezervor pufer, schimbatorul de caldura inferior se conecteaza la sistem solar de incalzire.
Boilerul este dotat cu flansa de curatire ce permite efectuarea facila a activitatilor periodice  de intretinere.
Download SOI
SERIA: SR

Boiler indirect pentru prepararea si stocarea ACM, schimbatorul termic este racordat hidraulic - de obicei - la o instalatie de incalzire murala.
Flansa de pe partea superioara a boilerului se poate utiliza si pentru executarea lucrarilor periodice de intretinere-curatire.

Download  SR


SERIA: BSR/BSX

Boiler cu incalzire indirecta pentru prepararea si stocarea ACM, schimbatorul termic intern fiind racordat hidraulic - de regula -la o instalatie/sistem de incalzire(cazan, rezervor pufer incalzit, sistem solar).
Flansa de pe rezervor poate functiona si pentru curatirea si intretinerea periodica a rezervorului.Download  BSR/X
SERIA: SW

Boiler indirect pentru prepararea si stocarea ACM, schimbatorul termic este racordat hidraulic - de obicei - la o instalatie de incalzire murala.
Flansa de pe partea superioara a boilerului se poate utiliza si pentru executarea lucrarilor periodice de intretinere-curatire
.

Download  SW


SERIA: BSF

Protectia interna este data de smaltul ceramic interior. Izolatia s-a realizat din spuma flexibila poliuretan, acoperita cu PVC(SKAY) de grosime in functie de model. Protectia catodului este asigurata de anodul de magneziu incorporat.
Schimbatorul de caldura intern serpentina la seriile BSF este fixata prin sudare, se smaltuieste impreuna cu bazinul.Download  BSF
SERIA: BSR-H/BSX-H

Seria BSR-H: schimbatorul de caldura introdus prin flansa este sarpe din cupru.
Seria BSX-H: schimbatorul de caldura introdus prin flansa este sarpe din otel
inoxidabil(AISI 316 L).
Download  BSR/X-H


SERIA: BVR/BVX

Boiler cu incalzire indirecta pentru prepararea si stocarea ACM, schimbatorul de caldura incorporat fiind functionabil cu aburi sau apa supraincalzita, datorita garniturilor speciale din silicon si a constructiei schimbatorului de caldura
Seria BVR: schimbatorul de caldura introdus prin flansa este sarpe din cupru.
Seria BVX: schimbatorul de caldura introdus prin flansa este sarpe din otel inoxidabil
.


Download  BVR/X

SERIA: BIN

Boiler cu incalzire indirecta pentru producerea ACM, schimbatorul de caldura manta fiind racordat hidraulic (de obicei) la o instalatie de incalzire, la boiler sau la un sistem solar.

Download  BIN


SERIA: SOR/SOX

Boiler indirect pentru prepararea si stocarea ACM, schimbatorul termic intern cu suprafata mare se racordeaza hidraulic - de obicei - la un sistem solar de incalzire. La modelele cu capacitate de peste 2000 litri, boilerul se echipeaza cu doua schimbatoare, proiectate pentru a functiona simultan cu acelasi sistem solar de incalzire(de marime corespunzatoare).


Download  SOR/X
SERIA: SOR-I/SOX-I

Boiler indirect pentru prepararea si stocarea ACM, schimbatorul termic intern cu suprafata mare se racordeaza hidraulic - de obicei - la un sistem solar de incalzire. La modelele cu capacitate de peste 2000 litri, rezervorul se echipeaza cu trei schimbatoare termice: cele doua schimbatoare termice inferioare de marime identica functioneaza simultan cu acelasi sistem solar de incalzire(de marime corespunzatoare), schimbatorul termic superior este racordat - de regula - la un cazan.

Download  SOR/X-I


SERIA: ATX (INOX)

Boilerele de inalta calitate din seria ATX, fabricate din otel inoxidabil, ofera solutia cea mai exigenta pentru stocarea apei calde, atat consumatorilor finali, cat si investitorilor ori proiectantilor.

Pentru satisfacerea nevoilor investitorilor privati ori comerciali, rezervoarele ATX - prin capacitatea de stocare ridicata - ofera rezolvarea pentru acoperirea nevoilor de ACM in timpii consumului de varf.


Download  ATX
SERIA: SSC _ INOX

Seria SSC - fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate(AISI 316 L) - asigura consumatorilor, investitorilor si proiectantilor solutia cea mai exigenta pentru producerea si stocarea ACM.

Aceste boilere indirecte dispun de serpentina de suprafata mare sudata, sunt dotate cu un schimbator de caldura tot din otel inoxidabil(AISI 316 L).
Download  SSC


SERIA: SSC-I  _ INOX

Seria SSC-I  - fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate(AISI 316 L) - asigura consumatorilor, investitorilor si proiectantilor solutia cea mai exigenta pentru producerea si stocarea ACM.

Aceste boilere indirecte dispun de serpentina de suprafata mare sudata, sunt dotate cu doua schimbatoare de caldura tot din otel inoxidabil(AISI 316 L).Download  SSC-I