On-line chat:
 • Boilere electrice

  Boilere electrice

  Boilerele electrice industriale sunt reprezentate într-o gamă variată de produse. Utilizatorii industriali sau comunali găsesc rezervoarele cu încălzire electrică pentru apă caldă potrivite nevoilor speciale, începând cu modelele ECO cu execuție economică, până la cele cu schimbător termic încorporat.

 • Boilere indirecte

  BOILERE INDIRECTE

  Boilerele indirecte sunt oferite într-o varietate completă. Fie vorba de pompe de căldură, de cazane pe gaz ori de sisteme solare, aici găsiți rezervoare de ACM potrivite diverselor nevoi.

 • Rezervoare PUFER

  REZERVOARE PUFER

 • Colectoare soare

  COLECTOARE SOLARE

  Utilizarea colectoarelor solare cu tuburi vidate sau celor plan prezintă la rândul ei anumite avantaje. La nivel anual, colectoarele solare cu tuburi vidate colectează mai eficient energia solară, însă - în același timp - pot fi mai sensibile la factorii de mediu. Operabilitatea mai facilă și perioada de garanție acordată la colectoarele solare plan contribuie la succesul lor continuu.

 • SISTEME SOLARE

  Sistemele solare conțin toate elementele importante necesare valorificării energiei solare. Conductele de țeavă, materialele izolante și alte elemente de legătură variază de la caz la caz, ele nefiind incluse în seturile oferite.

Boilere electrice

SERIA : E

Rezistenta electrica este controlata de doua termostate din cupru, protejate anticoroziv, cu reglator extern pozitionat pe partea superioara. Aceasta constructie difera de cele clasice(respectiv de solutiile RT), oferind o solutie confortabila si exacta pentru reglarea temperaturii, eliminand erorile de masurare a temperaturii cauzate de stratificarea apei.

SERIA : Ti-Tech 5-15

Caracteristici:
- invelis cu smalt titan
- protectia catodului asigurat prin anod magneziu
- timp de incalzire redus
- proiectat pentru un loc de consum
- montare usoara, cu variante de montare inferioare sau superioare(locului de consum)
- datorita formei dreptunghiulare, amplasare facila cu nevoie de spatiu redus
- marimi reduse la racorduri
- reglarea temperaturii apei 25-75 °C, fara tranzitie
- carcasa din plastic ABS
- pierdere termica redusa datorita izolatiei poliuretan

Download PDF

SERIA : ET

In afara de schimbatorul termic intern, modelele din seria ET sunt identice cu cele din seria E.

Modelele din seria ET sunt dotate cu un schimbator termic intern, realizat sub forma unui sarpe din cupru, cu suprafata zimtuita, incorporat in interiorul boilerului. Modelele din seria ET pot valorifica in mod indirect caldura din circuitul de incalzire, astfel ofera o economisire a energiei, punerea in functiune a rezistentei electrice fiind necesara doar in perioada de vara.


Seria: ET

Download PDF

SERIA : Ti-Tech 40-140

Aceste incalzitoare electrice sunt potrivite pentru deservirea mai multor locuri de consum, executate in variante murale(verticale) si stative(orizontale).

Download Ti-Tech

SERIA : E ECO

Seria: ET
Download PDF

SERIA : Ti-Tech H

Aceste incalzitoare electrice sunt potrivite pentru deservirea mai multor locuri de consum, executate in variante murale(verticale) si stative(orizontale).


Download PDF

SERIA : EHP

Seria EHP

Download PDF

SERIA : EK


Download PDF