On-line chat:
 • Boilere electrice

  Boilere electrice

  Boilerele electrice industriale sunt reprezentate într-o gamă variată de produse. Utilizatorii industriali sau comunali găsesc rezervoarele cu încălzire electrică pentru apă caldă potrivite nevoilor speciale, începând cu modelele ECO cu execuție economică, până la cele cu schimbător termic încorporat.

 • Boilere indirecte

  BOILERE INDIRECTE

  Boilerele indirecte sunt oferite într-o varietate completă. Fie vorba de pompe de căldură, de cazane pe gaz ori de sisteme solare, aici găsiți rezervoare de ACM potrivite diverselor nevoi.

 • Rezervoare PUFER

  REZERVOARE PUFER

 • Colectoare soare

  COLECTOARE SOLARE

  Utilizarea colectoarelor solare cu tuburi vidate sau celor plan prezintă la rândul ei anumite avantaje. La nivel anual, colectoarele solare cu tuburi vidate colectează mai eficient energia solară, însă - în același timp - pot fi mai sensibile la factorii de mediu. Operabilitatea mai facilă și perioada de garanție acordată la colectoarele solare plan contribuie la succesul lor continuu.

 • SISTEME SOLARE

  Sistemele solare conțin toate elementele importante necesare valorificării energiei solare. Conductele de țeavă, materialele izolante și alte elemente de legătură variază de la caz la caz, ele nefiind incluse în seturile oferite.

Compania

Societatea comercială ThermoLand Solar S.R.L. a luat ființă ca o extensie la rețeaua de distribuție a societății mamă L. Heizer Gas S.r.l.. Paleta de produse comercializate a societății ThermoLand Solar S.R.L. este dominată de rezervoare cu acumulare pentru stocarea ACM și boilere pentru prepararea și stocarea ACM. Diversitatea ofertei asigură satisfacerea nevoilor industriale și comunale, dar și a celor casnice pentru confortul zilnic. Gama de produse pentru valorificarea energiei solare - utilizarea energiei alternative ecologice - vă susține în implementarea și executarea sistemelor solare pentru încălzire sau prepararea ACM.

Societatea mamă L. Heizer Gas S.r.l. are un istoric de peste 40 de ani, multe dintre produsele de azi fiind rezultatul unor procese complexe și de durată de cercetare-dezvoltare. Furnizorii de componente sunt societăți renumite pe plan mondial, apreciate pentru calitatea produselor livrate.

Societatea comercială ThermoLand Solar S.R.L. îșî dorește parteneriate stabile și de durată cu distribuitorii săi, cu proiectanții și executanții instalațiilor de încălzire și ACM, oferindu-le întregul sprijin pentru a scoate în evidență capacitatea profitabilă prin calitatea produselor folosite.

Succesul produselor HEIZER a fost atins și este menținut în continuu de activitatea distribuitorilor și serviceului postvânzare.

...