On-line chat:
 • Boilere electrice

  Boilere electrice

  Boilerele electrice industriale sunt reprezentate într-o gamă variată de produse. Utilizatorii industriali sau comunali găsesc rezervoarele cu încălzire electrică pentru apă caldă potrivite nevoilor speciale, începând cu modelele ECO cu execuție economică, până la cele cu schimbător termic încorporat.

 • Boilere indirecte

  BOILERE INDIRECTE

  Boilerele indirecte sunt oferite într-o varietate completă. Fie vorba de pompe de căldură, de cazane pe gaz ori de sisteme solare, aici găsiți rezervoare de ACM potrivite diverselor nevoi.

 • Rezervoare PUFER

  REZERVOARE PUFER

 • Colectoare soare

  COLECTOARE SOLARE

  Utilizarea colectoarelor solare cu tuburi vidate sau celor plan prezintă la rândul ei anumite avantaje. La nivel anual, colectoarele solare cu tuburi vidate colectează mai eficient energia solară, însă - în același timp - pot fi mai sensibile la factorii de mediu. Operabilitatea mai facilă și perioada de garanție acordată la colectoarele solare plan contribuie la succesul lor continuu.

 • SISTEME SOLARE

  Sistemele solare conțin toate elementele importante necesare valorificării energiei solare. Conductele de țeavă, materialele izolante și alte elemente de legătură variază de la caz la caz, ele nefiind incluse în seturile oferite.

Politica firmei
Viziunea noastra este sa devenim partenerul preferat de afaceri al utilizatorilor, atat prin crearea de parteneriate viabile si solide, cat si prin practicarea unei atitudini echitabile in sectorul competitor.

Misiunea noastra: este de a oferi clientilor nostrii produse de calitate si de a raspunde cu promptitudine celor mai exigente solicitari fiind totodata un partener de integru pe termen lung.

Valorile noastre: calitate la un pret rezonabil, profesionalism, integritate morala, cinste, corectitudine, flexibilitate si transparenta. Toate aceste valori bazate pe respect ne asigura ca oferim excelenta in relatiile cu partenerii nostri.

Cu respect,
Managementul Thermoland Solar